Over ons

karine

Huis de Kleve

Huis de Kleve in schilde is een eenmanszaak die bestaat sinds 2014, doch in het verleden niet op deze vestiging. Ik, Peeters Karine ben de zaakvoerster, gecertificeerde nagelstyliste, pedicure en gespecialiseerde pedicure.

Ik neem steeds alle tijd voor de behandelingen, want een tevreden klant is goud waard.

Tijdens de behandelingen krijg je gratis mijn gespecialiseerd advies, leg ik uit wat ik aan het doen ben en volg ik mijn klanten nauwlettend op. Geen vraag of telefoon is te veel wanneer je extra advies zou nodig hebben.

Zonder synthetische stoffen en PH neutraal

Bovendien werk ik met kwaliteitsproducten die op de markt zijn gebracht voor gespecialiseerde voetverzorging waaruit alle synthetische stoffen zijn verwijderd en die PH neutraal zijn. Deze producten zijn door mezelf, vrienden en kennissen uitgebreid getest, want mijn motto is: wanneer de producen niet mogen bij diabeten, kinderen en babyโ€™s dan zijn ze voor niemand goed. Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor mijn klantjes.

urban-nails

Enkel de beste producten

Wat betreft de alles in verband met de nagels, ook hier werk in met een top merk namelijk Urban Nails. Zij bieden een veelzijdig assortiment nagelproducten aan van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn super kwalitatief.

Wat is BIAB-behandeling?

BIAB staat voor Builder In A Bottel = bouwgel in een flesje.

Dit is een stevige gel, die zich 7x sterker hecht dan de gewone gel. Je kan deze gel zรณ elegant en dun plaatsen dat het jou net een natuurlijke nagel is. Door de stevigheid heeft het een langere houdbaarheid tot wel 6 weken.

Vele merken hebben een deze ook reeds op de makt gebracht onder verschillende namen, enkel is Urban Nails hier het meeste in gespecialiseerd vermits zij de voorloper ervan waren.

Wat doet nu deze rubberbase eigenlijk met onze nagels?

  1. Meest naturel resultaat
  2. Slankere nagels op termijn
  3. Verzorgend en herstellend
  4. Ontzettend stevig
  5. Extreme hoogglans finish
  6. Houdbaarheid tot 6 weken
  7. Ideaal voor broze nagels
  8. Perfect voor korte nagels